l  Home  De Studio  l  Pret Echo  Prijzen  Contact  l  Fotocollectie  l  Corona  l
l  2D Echo  l  3D/4D Echo  l  Beste tijd  l  Geslachts Echo  l
 


Beste tijd:

Mooie pretecho beelden zijn met name afhankelijk van de ligging en beweeglijkheid van uw kindje en niet alleen van het aantal weken dat u zwanger bent.

Een 2D pretecho kunt u al vroeg in uw zwangerschap laten maken, ook later in de zwangerschap kan dit leuke beelden geven. De beste periode voor een 3D/4D pretecho is eigenlijk ook vanaf de 10e week tot einde zwangerschap, in het begin kan je de kleine geheel in beeld krijgen, later wordt het kindje wat groter is past het niet helemaal op het beeld, dan worden de de handjes, voetjes, geslacht en vooral het gezichtje beter zichtbaar en krijgen steeds meer structuur.
De beste periode is dus de gehele zwangerschap, met elke week eigen unieke type beelden.
Wacht niet te lang met de eerste Pretecho laten maken, we adviseren om in verschillende periodes van je zwangerschap een Pretecho te laten maken met elk andere unieke beelden van je kind.
Zie de Pretecho voorbeelden hieronder wat je ongeveer kan verwachten gedurende de zwangerschap.

Tip : Bij zwangerschappen tot 20 weken in het aan te raden om 1 uur voordat je afspraak extra te drinken. Hierdoor is je blaas wat voller en geeft beter resultaat met de echo. 
Olie of vet op/in de huid zorgt vaak voor een slechter echo-beeld, vandaar het advies om in de dagen voor de Pretecho geen of zo min mogelijk vet of olie op de buik smeren, dat geldt ook voor wasgel/shampoo's/continioners waarvan je huid vettig wordt.

 

12 weken zwangerschap
U ziet al een compleet ‘mini-mensje’ dat ongeveer 7cm is van kruin tot stuitje. Uw kindje is al volop in beweging.

13/14 weken zwangerschap
Het geslacht begint te ontwikkelen, als u wilt weten of het een jongen of meisje wordt, is het mogelijk om vanaf de 13 weken een geslachtsbepaling te laten doen. Bij niet alle babies is het geslacht bij 13 weken dan zover ontwikkeld dat 100% zekerheid is te geven , bij 14 weken is dat bijna altijd wel genoeg ontwikkeld.
 
  16/17 weken zwangerschap
Uw kindje is ongeveer 16cm tot 18cm groot. In deze periode kunt u zien of uw kindje bijvoorbeeld al drinkt of dat er een plasje in de blaas zit.
18/19 weken zwangerschap
Uw kindje is ongeveer 20cm groot. Het gezichtje begint zich al duidelijker af te tekenen en is met name te zien wanneer het ‘en profil’ (van de zijkant) in beeld wordt gebracht.
 
  25 weken zwangerschap
De lengte van uw kindje is ongeveer 33cm en begint ook een onderhuids vetlaagje te krijgen. Wanneer het gezichtje in beeld wordt gebracht ziet u al wat bolle wangetjes. Vergeleken met de eerste helft van uw zwangerschap ziet u nu alles veel gedetailleerder.
35 weken zwangerschap
Uw kindje is ongeveer 43cm en daarmee vaak te groot om nog goede beelden te maken van het gehele lichaam. Mooie beelden zijn nu vooral te maken van het gezichtje.
 

Voor meer voorbeelden zie de facebook pagina fotocollectie

Geslacht:

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van Pret echo’s in een gezellige huiselijke sfeer. Wij zijn geen medici en kunnen en zullen ook geen medische uitspraken doen. Bij een verzoek om geslachtsbepaling zullen wij het geslacht zoveel mogelijk in beeld brengen en een geslachts-indicatie geven, maar geen medisch verantwoorde geslachtbepaling.

Het geslacht is vanaf de 13 weken zover ontwikkeld dat het zichtbaar zou kunnen zijn, dat verschilt per baby en dan moet de baby natuurlijk wel willen meewerken om het te laten zien.

Soms is het snel heel duidelijk en andere keer blijft het heel lang niet te zien of niet met enige zekerheid te bepalen,het blijft dan ook een geslachtsindicatie.
Is het nog niet te zien dan is het beter een aantal dagen later opnieuw een geslachtsindicatie te doen.
100% zekerheid heb je pas als de kleine is geboren.         
Online afspraak maken


____________________________________
Online Planner
____________________________________
Blijf op de hoogte :
 
 
     
 Meer Echo's 4 Fun,
Groen van Prinstererkade 13,
3142GD Maassluis

 
T
  : 06-82437246 - 010-5912213  
Email : info@MeerEchos4Fun.nl  


K.v.K.: 64410501     Alg. voorwaarden

Copyright 2020 Meer Echo's 4 Fun