Home  De Studio  l  Pret Echo  Prijzen  Contact  l  Fotocollectie  l  Corona  l
l  2D Echo  l  3D/4D Echo  l  Beste tijd  l  Geslachts Echo  l
 


3D/4D Echo:

3D echo’s maken net als 2D echo’s gebruik van echoscopie technologie met reflecterende geluidsgolven die door een computersysteem worden omgezet naar beeld. Doordat er met de nieuwste technologie meerdere 2D echo’s ter gelijke tijd worden gemaakt kunnen deze aparte beelden omgezet en opgebouwd worden tot een 3D afbeelding van je baby. Deze techniek, die gebruikt maakt van drie referentiekaders, zorgt er voor dat je het ongeboren kind in haar totale vorm kunt zien, hetgeen een mooi beeld geeft van je baby.

De kwaliteit van de 3D foto’s die worden gemaakt tijdens een echo zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn de ligging en de bewegelijkheid van je kindje als wel de hoeveelheid vruchtwater van invloed op het beeld. Daarnaast speelt natuurlijk ook de grootte van je kindje een rol in welk resultaat/plaatje er te krijgen is 3D/4D.

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een 3D of 4D echo van hun baby. In feite is een 4D echo niets meer dan bewegende 3D beelden. De vierde dimensie is die van tijd, hetgeen betekent dat je beelden nu in kunt zien. Waar bij 3D echografie de beelden zijn opgebouwd uit verschillende 2D echo’s is het bij deze nieuwste techniek mogelijk de ultrasone geluidsgolven direct om te zetten naar een 3D beeld, waardoor men ‘live’ de baby kan zien in de buik. Deze beelden worden rechtstreeks weergegeven op het scherm en soms kun je de baby zien bewegen, gapen, of draaien.

 

   
19 weken                  
 28 weken                   30 weken

 
38 weken                  40 weken

 


         
Online afspraak maken


____________________________________
Online Planner
____________________________________
Blijf op de hoogte :
 
 
     
 Meer Echo's 4 Fun,
Groen van Prinstererkade 13,
3142GD Maassluis

 
T
  : 06-82437246 - 010-5912213  
Email : info@MeerEchos4Fun.nl  


K.v.K.: 64410501     Alg. voorwaarden

Copyright 2020 Meer Echo's 4 Fun