Home  De Studio  l  Pret Echo  Prijzen  Contact  l  Fotocollectie  l  Corona  l
l  2D Echo  l  3D/4D Echo  l  Beste tijd  l  Geslachts Echo  l  
 


Wat is een Pret Echo ?

Bij een pret-echo heb je rustig de tijd om met familie of vrienden naar de kleine te kijken.

Een Pretecho is geen medische echo, wij kunnen en zullen dan ook geen medische uitspraken doen.

Natuurlijk ben je benieuwd naar dat mensje dat in je groeit. Vanaf 7 weken is het prille begin te zien met een Pretecho. Bij 10 weken kan je al duidelijke vormen gaan zien. Het beste is dit in de bekende 2D beelden te zien. Vanaf een week of 12 beginnen 3D/4D beelden ook al heel leuk te worden het is dan al een mini mensje en krijgt met week meer duidelijke vormen.

Het is lastig om te zeggen wat de beste tijd is voor een 3D/4D pretecho omdat elke weel zo zijn eigen charmes heeft. Kijk voor een impressie per week in onze fotocollectie.

Bij een medische echo via verloskundige of geneacoloog kan je ook het één en ander zien en tijdens de 20-wekenecho wordt alles uitgebreid nagekeken. Maar omdat het medische echo’s zijn, kan er geen familie mee en is het niet echt ontspannen een kijkje nemen.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van Pret echo’s in een gezellige huiselijke sfeer en nemen hier dan ook rustig de tijd voor.

Bij een verzoek om geslachtsbepaling brengen we het geslacht zo goed mogelijk in beeld, laten we zien en leggen we uit welk geslacht het is, of indien gewenst zeggen we niks en doen de uitslag in een enveloppe.

 
      
         
Online afspraak maken


____________________________________
Online Planner
____________________________________
Blijf op de hoogte :
 
 
     
 Meer Echo's 4 Fun,
Groen van Prinstererkade 13,
3142GD Maassluis

 
T
  : 06-82437246 - 010-5912213  
Email : info@MeerEchos4Fun.nl  


K.v.K.: 64410501     Alg. voorwaarden

Copyright 2020 Meer Echo's 4 Fun