Home  De Studio  l  Pret Echo  Prijzen  Contact  l  Fotocollectie  l  Corona  l
 


De Studio:

Met de Pretecho “Meer Echo’s 4 Fun” in Maassluis bieden we sinds november 2015 de mogelijkheid voor Pretecho’s in deze regio (Maassluis/ Westland / Rijnmond west). Via het pontje zijn we ook snel bereikbaar voor de regio den Briel - Spijkenisse

De studio is aan huis gevestigd op de Groen van Prinstererkade 13 te Maassluis. Dit is midden in het oude hart van Maassluis aan een van de gezellige ‘vlietjes’.
Dit is zowel vanaf het Westland als Rotterdam goed te bereiken via de A20.
Er is aan het begin van de straat en aan de overkant van de vliet voldoende gratis parkeergelegenheid. Deze zijn te vinden via uw navigatie onder de Petrus Kockstraat of Groen van Prinstererkade.

De studio is ruim opgezet, met het nieuwste echo apparaat, een ligbed voor de zwangere en daarnaast voldoende ruimte om de familie en/of vrienden erbij te hebben. Want niets is zo leuk als deze momenten delen met je dierbaren. Zij kunnen meekijken op een groot HD scherm.

Aanleiding voor het opzetten van deze Pretecho studio was dat er tijdens de zwangerschap van m’n dochters bleek dat er in onze omgeving geen Pretecho studio was en de medische echo’s die je dan krijgt zijn niet bedoeld om met meerdere personen gezellig een tijdje naar de kleine te gaan kijken.

Zo is het idee begonnen en zijn Aad en Angela een opleiding gaan doen om zelf de mooiste beelden te kunnen gaan maken.

N
a intensieve training en gebruik te maken van de modernste apparatuur kunnen we jullie wel die mogelijkheid aanbieden in onze studio in Maassluis.
Dus als je zwanger bent maak dan een afspraak om te genieten van de beelden van de kleine in je buik.

.
    
 

 
   
Online afspraak maken


____________________________________
Online Planner
____________________________________
Blijf op de hoogte :
 
 


 Meer Echo's 4 Fun,
Groen van Prinstererkade 13,
3142GD Maassluis

 
T
  : 06-82437246 - 010-5912213  
Email : info@MeerEchos4Fun.nl  


K.v.K.: 64410501     Alg. voorwaarden

Copyright 2020 Meer Echo's 4 Fun
De pretecho studio voor Maassluis , Vlaardingen , Schiedam , Rotterdam, Westland , Middendelfland , den Hoorn , Delft , Rijnmond , de Lier , Naaldwijk , Gravenzande , Rozenburg , Brielle , Hoogvliet , Barendrecht , Capelle